Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Excellence in Coaching using the Enneagram

27 noiembrie 2012 @ 9:00 - 1 decembrie 2012 @ 17:00

 
 
Din dorința de a sprijini dezvoltarea profesională a coach-ilor, managerilor, mentorilor, trainerilor, psihologilor și a consultanților organizaționali, EnneaGroup aduce în Europa programul internațional ‘Coaching folosind Eneagrama’, între 27 noiembrie și 1 decembrie 2012, un program de 5 zile de certificare în Coaching cu Ginger Lapid-Bogda PhD
 
Coaching-ul organizaţional este o metodă de vârf în dezvoltarea personală şi profesională iar de-a lungul ultimelor două decenii, coaching-ul a devenit profesia cu cea mai rapidă creştere în domeniul resurselor umane. Pe lângă coach-ii “profesioniști” (cei care fac asta continuu, ca profesie de bază), o varietate de oameni au suplimentar şi rol de coach – de exemplu, manageri, mentori, membrii departamentului de resurse umane, formatori, psihologi și consultanţi pentru organizaţii. Odată cu răspândirea numărului de coachi la nivel mondial, este deosebit de important ca persoanele care îşi asumă un rol de coach, să înţeleagă ceea ce este coaching-ul şi cum funcţionează, pentru a se asigura că va produce rezultatele dorite.
 
SymbolFolosind Eneagrama împreună cu metodologii și tehnici de coaching eficiente și actuale, poți obține rezultate de mare impact într-un timp scurt. În acest program de coaching îți vei forma cunoștințe și abilități atât în coaching cât și în domeniul Eneagramei, vei experimenta dinamica Eneagramei aplicată în coaching, te vei angaja în propriul tău proces de dezvoltare și vei primi o certificare în coaching de la ‘The Enneagram in Business’(35.5 unități ICF CCEUs).
 
ICF CCEProgramul se bazează pe mai multe perspective asupra coaching-ului. Vei parcurge peste 20 de tehnici de coaching extrase dintr-o varietate de discipline, plus cum și când să le folosești. Fiecare metodă și tehnică utilizată în acest program este fundamentată teoretic, astfel încât vei învăța de ce aceste lucruri funcționează, cum funcționează, când să le folosești și în ce situații alte tehnici funcționează mai bine. Insă acest program nu este în principal despre tehnici, ci este despre a dobândi excelență în coaching folosind Eneagrama. 
 
Ginger Lapid-Bogda PhD este trainer și consultant cu renume internațional în domeniul dezvoltării organizaționale și al utilizării Eneagramei. Este autoarea a 4 cărți de referință despre aplicațiile Eneagramei în organizații și în coaching, susține anual în multe țări, programe de formare în utilizarea Eneagramei în coaching și în dezvoltarea organizațională. Ginger va veni în acest la București pentru a oferi acest program internațional de coaching în Europa. 
 
Programul este acreditat ICF și integrează deplin Eneagrama cu cele mai bune teorii și practici de coaching pentru manageri, mentori și coach. Cunoaștere prealabilă a Eneagramei este utilă în acest program, însă aceasta nu e o condiție de participare. Cei care abordează Eneagrama pentru prima oară vor putea lua parte la sesiuni suplimentare gratuite de dimineață, când va fi prezentată Eneagrama și aplicațiile ei. 
 
Formularul de înregistrare este disponibil la enneagroup.org împreună cu prezentarea detaliată a programului. Amănunte despre Ginger Lapid-Bogda și despre activitatea ei în domeniul dezvoltării organizaționale și a aplicării Eneagramei găsiți la theenneagraminbusiness.com.  
 
 

Detalii

Începere:
27 noiembrie 2012 @ 9:00
Se termină:
1 decembrie 2012 @ 17:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

RIN Grand Hotel

Organizator

EnneaGroup

Custom Design
x