Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Coaching avansat – elibereaza gandirea inovatoare

27 octombrie 2014

Wisdom Coaching/CLI Romania va invita pe 27 octombrie 2014, ora 19:00, hotel Ambasador la workshopul  “Coaching avansat – elibereaza gandirea inovatoare”. In cadrul acestuia veti afla mai multe despre metodele Power Coaching with Mind Kinetics, cele mai avansate metode de coaching din lume, de la  Ramona Lacatus, Accredited Master Coach (IIC&M).

Ramona Lacatus va prezenta o serie de metode avansate de dezvoltare personala prin COACHING,  fundamentate pe descoperiri in neurologie si biologie celulara. Veti primi o metodologie de coaching pe care o veti putea folosi ulterior.

5 beneficii pe care le aduce coachingul avansat PCMK® :

* Inlocuirea tiparelor negative de gandire subconstiente cu unele pozitive, ceea ce determina schimbari pozitive permanente, pentru o evolutie personala majora.
* Singura metoda care aliniaza constientul, subconstientul si supraconstientul (sau mintea de geniu), pentru indeplinirea obiectivelor.
* Indepartarea rapida a blocajelor si a barierelor mentale subconstiente care ne impiedica sa ne traim viata pe care o dorim.
*  Ofera instrumente de self-coaching, care pot fi practicate individual, de fiecare persoana.
* In cazul celor care sunt parinti, cresterea copiilor sub semnul unor principii si valori sanatoase, care sa ii ghideze in viata.

Intrare este gratuita pe baza inscrierii dvs la adresa info@wisdomcoaching.ro

***

Wisdom Coaching – aduce in premiera in Romania si in Europa metodele de coaching dezvoltate de compania CLI – Coaching and Leadership International – din Canada. Compania CLI este la baza o firma de cercetare si dezvoltare (R&D) care astazi este cunoscuta pentru dezvoltarea Stiintei pentru Cinetica-Mintii: Power Coaching with Mind-Kinetics®.

Detalii

Data:
27 octombrie 2014
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Wisdom Coaching

Custom Design
x