Loading Evenimente

« All Evenimente

 • This eveniment has passed.

Coaching Aplicat cu Supervizare sustinuta de Gerard O’Donovan

13 septembrie 2015

Pe data de 13 septembrie, te invitam la o sesiune extraordinara de Coaching Aplicat cu Supervizare sustinuta de Gerard O’Donovan.

Masterclasele – Coaching aplicat cu supervizare reprezinta un program complet de supervizare a grupului si de mentorat creat in mod implicit pentru profesionistii din zonele coaching-ului executiv si al coacing-ului de echipa si totodata pentru cei impilicati in procesul de coaching individual.

Sesinile de coaching aplicat cu supervizare, desfasurate exclusiv prin Noble Manhattan Coaching, sub indrumarea fondatorului sau Gerard O’Donovan, ofera supervizare de grup/antrenament pentru co-formare  intr-un mediu bazat pe colaborare si invatare.

Sesiunile de coaching supervizate permit participantilor sa dezvolte abilitati atat pentru coaching executiv cat si pentru master coaching de echipa intr-un ritm propriu.

Scopul este de a dezvolta expertiza de coaching in trei mari directii:

 • Cresterea intelegerii si a competentelor  in coaching-ul individual (unu la unu)
 • Competente de baza in coaching-ul executiv, bazate pe profesionalism, creativitate si satisfactie
 • O mai buna intelegere a ceea ce este necesar pentru dezvoltarea/intensificarea vanzarilor si a marketing-ului;
  • crearea de produse;
  • accesarea strategiilor  inovative de succes;
  • dezvoltarea unui fin “simt in afaceri”;
  • aprofundarea  sistemelor de networking actuale

Sesiunile de coaching supervizate se aplica multiplelor strategii de practica in coaching, ce nu impun limite indivizilor sau grupurilor in folosirea unei anumite teorii sau unor anumite concept.

Pana la data de 31 august avem conditii speciale la inscriere si daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, va rugam sa o contactati pe Irina Toma pe email la irina.toma@noble-manhattan.com sau telefon: 0724 190 927.

 

Detalii

Data:
13 septembrie 2015
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

Noble Manhattan Coaching

Custom Design
x