Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

BUCURESTI – Certificare Social Panorama Consultant cu Lucas Derk

7 mai 2016 - 11 mai 2016

Lucas Derks este creatorul modelului ‘Panorama Socială’, fiind singura persoana care poate oferi certificatul de ‘Social Panorama Consultant’.

La sfârșitul celor 5 zile de formare, absolvenții acestui curs vor fi capabili să folosească principalele tehnici ale ‘Panoramei Sociale’.

Aceștia vor fi incluși în registrul internațional online al consultanților specializați în aplicarea metodei Panorama Socială și considerați ca fiind reprezentanți ai acestei metode în Romania. Pentru detalii click aici.

Trainer

Lucas Derks – creator al metodei ‘Panorama Socială’, psihoterapeut, psiholog social, trainer NLP, autor, cercetător, fondator al grupurilor de cercetare “The International Laboratory for Mental Space Research” si “Society for Mental Space Psychology” si membru in cadrul NLP Leadership Summit. Psihoterapeutul britanic Andrew T. Austin îl descrie ca fiind „cel mai inteligent om pe care l-am cunoscut vreodata”.

Cui se adresează?

Învățarea și utilizarea metodei ‘Panorama Socială’ presupune o cunoaștere anterioară în ceea ce privește științele și abordările centrate pe studiul și dezvoltarea ființei umane.

Astfel, acest curs se adresează psihologilor, psihoterapeuților, consilierilor psihologici, asistenților sociali, pedagogilor, psihopedagogilor, medicilor, absolvenților de formări în Coaching și de formări în NLP, respectiv NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Coach și NLP Trainer.

În ce contexte poate fi folosită ‘Panorama Socială’?

– în cabinetul individual, în lucrul cu clienții (dezvoltare personală, coaching, consiliere psihologică și psihoterapie)

– în serviciile de team-building și gestionare a conflictelor dintr-o echipa deja existentă

– în serviciile de consultanță din zona de comunicare, management și leadership

– în serviciile de training și alte activități cu scopuri educaționale

– în viața de zi de zi a cursantului, pentru dezvoltarea personală continuă, pentru armonizarea relațiilor cu persoanele din jurul său

 

Obiectivele cursului

Acest curs de formare și certificare în metoda “Panorama Socială” are ca principal obiectiv pezentarea și predarea tehnicilor necesare aplicării acesteia în contexte de coaching, psihoterapie, consiliere psihologică, consultanță, training și comunicare.

Tehnicile prezentate și predate de către Lucas Derks vor permite noi abordări în lucrul cu clientul, în ceea ce privește schimbarea și îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, relațiile intime, de prietenie și profesionale percepute în prezent ca fiind nesatisfăcătoare.

De asemenea, cursul conține și o latură de dezvoltare personală pentru cursanți, deoarece modul în care ne privim locul în societate este în mare parte rezultatul programării noastre inconștiente din trecut. În acest curs de formare cursanții au șansa de a-și restructura și ajusta identitatea la nivelul poziției și rolului dorit în contextul lor social.

Desfășurarea cursului presupune un mod de învățare experiențială, respectiv o combinație de demonstrații alături de trainer, exerciții, simulări de lucru în echipă și prezentări de studii de caz.

Tematica de curs a celor 5 zile cuprinde următoarele tehnici:

– Culegerea de informații concludente despre panorama socială a clientului

– Folosirea panoramei sociale ca un instrument de psihodiagnoză

– Obținerea de îmbunătățiri de durată în toate tipurile de relații sociale ale clientului

– Folosirea panoramei sociale ca instrument de facilitare pentru construirea de echipe și modul de lucru cu acestea, dar ți cu alte sisteme sociale

– Aplicații ale panoramei sociale în training și în alte activități educatțonale sș didactice

– Reîntărirea experienței cu Sinele a clientului, lucrul cu stima de sine și cu încrederea în sine în diversele contexte sociale

– Schimbarea trăsăturilor de personalitate a clientului prin explorarea panoramei familiale, analizarea și înțelegerea relațiilor cu membrii familiei, a responsabilitătțlor ți respectului pentru aceștia și reformularea emoțiilor și sentimentelor neproductive

– Lucrul cu panorama familiala a clientului, analizarea transgenerațională a comportamentelor sociale înrădăcinate în cadrul familiei și găsirea de resurse în cadrul acesteia, dar și a unui “spirit ajutător”

– Paternul de schimbare al identității clientului

– Metoda de design a identității clientului

– Simulări pentru aplicarea modelului Panoramei Sociale în lucrul cu echipele și cu grupurile

– Soluționarea problemelor de relaționare a clientului în cadrul și în afara unui grup, studierea atitudinilor și relațiilor de natură socială, a conflictului, a negocierii și a păcii

– Comunicarea în contextele politice

– Relațiile ierarhice: puterea și dominanța din perspectiva Panoramei Sociale și rezolvarea conflictelor legate de autoritate și submisivitate ale clientului

– Schimbarea și îmbunătățirea relațiilor interpersonale considerate nocive, îmbunătățirea relațiilor intime ale clientului

– Conexiunea cu constelațiile familiale

–    Folosirea Panoramei Sociale pentru explorarea și armonizarea relațiilor cu persoanele decedate, cu spirite și zei, respectiv latura antropologică a acestei metode

 

Data: 7-11 Mai 2016

Numărul de locuri este limitat, ocuparea locurilor se va face în ordinea efectuării plății.

Program: 9:30 – 19:00 (pentru toate cele 5 zile de curs)

Investiție

Investiția în acest program de certificare este de 750 Euro + tva.*

*Se oferă următoarele facilități la plată: 2 rate egale, prima rată până la data de 29 Februarie 2016.

PRET SPECIAL: 650 Euro + tva pentru plata integrală până la 29 Februarie 2016.

*Prețul include următoarele: materialele de curs, masă de prânz, două coffee break-uri la Restaurantul RIN Hotel Central și costul certificatului tipărit.

 

Pentru înscrieri și alte informații:

Grațiela Baiaș: 0722 274 111

Ileana Velicu: 0722 283 198

Alexandru Ioan Manea: 0726 730 285

Locație: RIN Hotel Central (Str. Traian, nr. 55A, Sector 3, Bucuresti) – Sala “Nicolae Iorga”Mijloace de transport în comun:

Autobuze

– 133 (Statia: Matei Basarab / Str. Matei Basarab, chiar în fața Hotelului)

– 104, 123, 124 (Statia: Traian/ Bd. Unirii, la aproximativ 5 minute față de locație)

Tramvaie:

– 14, 40 și 56 (Statia: Hala Traian/ intersecția dintre Cal. Călărașilor și Str. Traian, la aproximativ 5 minute față de locație)

Recomandări suplimentare

Pentru acoperirea întregii tematici a cursului într-un timp util și pentru evitarea problemelor legate de traducere și de distorsionare a informațiilor transmise de către trainer, nu va exista un translator la acest curs, urmând ca Lucas Derks să coordoneze acest curs în limba engleză.

De aceea, pentru familiarizarea cu tematica acestui curs vă recomandăm:

– lecturarea înainte de curs a cărții lui Lucas Derks, Social Panoramas (2005) ce poate fi găsită pe http://www.amazon.co.uk

– vizionarea celor doua documentare editate și produse de către Lucas Derks:

https://www.youtube.com/watch?v=to1_7g6KfF0 Mental Space Psychology: An emerging Paradigm (2014)

https://www.youtube.com/watch?v=366WAVxgVMw Personality In Mental Space(2015)

 

Detalii

Începere:
7 mai 2016
Se termină:
11 mai 2016
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , , , ,

Loc de întâlnire

RIN Hotel Central

Custom Design
x