Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Acreditare Internationala in Coaching

16 iulie 2017

ipacm-full-logo

 

 

 

 

 

Institutul Internațional de Coaching & Mentoring IIC & M, autoritate de acreditare de renume, înființată în 1999 în Marea Britanie, care acreditează coachi și mentori, furnizori de formare profesională și programe corporative in-house, la standarde si nivel international, și-a schimbat denumirea în Autoritatea Internațională pentru Coaching și Mentoring Profesional – IAPCM, în vigoare din iulie 2017.
 
Toți cei care se înregistrează pentru acreditare de la acea dată vor experimenta un nou proces de acreditare optimizat.
Dacă doriți să profitați de structura curentă a taxelor, trebuie să intrați acum în procesul de acreditare. Apoi va puteți lua atâta timp cât doriți să finalizați procesul, însă plata pentru înregistrarea dvs. acum, maxim la 17.07, va asigura cel mai bun preț pentru statutul dvs. de acreditare.
Deoarece IIC&M a acreditat deja programele de instruire a coachilor NMC, studenții beneficiaza de cel mai bun preț:
 
Studenții NMC Practitioner pot iniția procesul Accredited Practitioner Coach plătind acum 100 de lire sterline și îl completează la o dată ulterioară, în conformitate cu cursul NMC.
Dacă vă prețuiți pe voi înșivă și pe industria dvs., deveniți acum acreditati. Este modul în care demonstrezi clientului că ai procedurile și politicile necesare pentru a-l proteja.
Veți intra într-o comunitate care susține și sprijină perfecționarea abilităților de coaching și dezvoltarea curriculum-ului dvs. profesional prin:
– încurajarea și recunoașterea CPD-ului dvs.
newsletter util si inspirant
revistă profesionala
webinarii regulate pe teme legate de dezvoltarea abilitatilor de coach si antreprenor
suport local prin dialog in limba materna
 
Procesul de acreditare este o călătorie de dezvoltare profesională cu următorii pași:
1. Accredited Practitioner Coach – 100 de ore de coaching
2. Professional Practitioner Coach + CPD log
3. Accredited Senior Coach – 750 de ore de coaching
4. Professional Senior Coach + CPD log
5. Accredited Master Coach – 1500 de ore de coaching
6. Professional Master Coach + CPD log
7. Accredited Fellow Coach – 2500 de ore de coaching
8. Professional Fellow Coach + CPD log
 
O altă veste bună este că IAPCM are acum un reprezentant local care vă poate ajuta să treceți prin acest proces direct în limba maternă și în dialog direct la orice pas al călătoriei dvs. de pregătire.
 
Cristina Eremia este Career & Team Coach, care lucrează de peste 10 ani cu manageri și HiPo pentru dezvoltarea abilităților lor profesionale și a strategiilor de realizare a obiectivelor individuale și organizaționale, de asemenea, pentru creșterea sinergiei echipei și creșterea eficienței și productivității, persoane fizice si organizatii care acoperă numeroase industrii: FMCG, Telecom, Farmacie, Petrol și Gaze, IT, Bancar și Finanțe.
 
Cristina are o experiență de 15 ani în domeniul resurselor umane, cu companii internaționale de consultanță și companii multinaționale, în special în domeniul Talent Management și dezvoltare organizațională, https://www.linkedin.com/in/cristina-eremia-728b345/
Dacă doriți să începeți procesul de acreditare sau să va răspundeți la orice întrebări, contactați-o direct pe adresa cris.ambassador@coach-accreditation.services și eremia@gmail.com, Skype: eremia 7, Tel / Whatsapp +40 726 602 037.

Detalii

Data:
16 iulie 2017
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

InterContinental Bucharest
4 Bulevardul Nicolae Bălcescu, 010051
București, România
+ Harta Google

Custom Design
x