girl-400x290

De ce sa (mai) faci (si) coaching?

Author:

6 martie 2020 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching

 

Privind la tine, analizându-te prin prisma propriilor ochi, consideri că ai făcut destule în viață, te declari mulțumit și presupui că meriți un pic de tihnă. Dar viața nu te lasă să stai locului, întâmpinându-te cu noi provocări. Așa că… privești nițel în jur și observi că oamenii sunt din ce în ce mai preocupați de dezvoltarea lor personală! Ce găselniță o mai fi și asta? Cum adică să te dezvolți personal?! Ce, nu ești destul de dezvoltat?! Ești bine crescut, eventual instruit atât cât trebuie, nici mai mult, nici mai puțin, adică de ce să nu stai tu liniștit și să te apuci să sapi prin tine? Și apoi… cum era cu vorba aceea cum că ”rufele murdare se spală în familie”??? De ce-ar mai trebui să știe și altul ce tâmpenii ai făcut tu, cât de prostește te-ai comportat în anumite situații, când tu arăți așa, ca un briliant la exterior?

 

Pentru că, pentru a străluci cu adevărat, briliantul e necesar să fie autentic și să existe în interiorul tău, nu doar ”să pară la suprafață” că există. Pentru că toată viața ai de învățat, nu te poți opri odată cu terminarea studiilor. Pentru că viața îți va oferi în permanență provocări și nu îți va lăsa prea multe momente de tihnă. Pentru a fi împăcat cu tine și cu toate tâmpeniile pe care le-ai făcut! Pentru că e necesar ca ”balaurii” din tine să fie scoși pentru a-ți găsi pacea! Pentru a accepta trecutul și a privi încrezător în viitor! Pentru a te depăși, a scoate ce este mai bun din tine și a deveni cea mai bună versiune a ta! Pentru că, atunci când te însoțește un profesionist pe calea dezvoltării tale, totul e confidențial! Pentru că ”în doi” totul este mai ușor, devii mai motivat și mai încrezător! Pentru că viața ta nu se oprește aici!

de-ce-sa-faci-coaching

Așadar, de ce să (mai) faci (și) coaching?

  • în timpul procesului de coaching îți clarifici obiectivele și ești susținut de către un profesionist în atingerea lor;
  • coaching-ul te ajută să iei deciziile potrivite pentru tine;
  • înveți să comunici mai eficient cu partenerii și colaboratorii tăi;
  • te focusezi pe acțiune și pe rezultate;
  • ai cui spune ce te apasă, într-un cadru sigur, relaxat, axat pe confidențialitate deplină;
  • înveti cum să depășești obstacole cu un minim consum de energie și timp;
  • îți identifici și îți depășești blocajele care te țin în loc;
  • îți îmbunătățești încrederea în tine;
  • îți optimizezi viața;
  • dacă tot e la modă…

 

Dacă îți dorești mai mult pentru tine, ești deschis noilor experiențe și îți cauți împlinirea, probabil coaching-ul este pentru tine! Vino să aflăm împreună cât de mult ți se potrivește!

Hai să vorbim despre tine!

 

Camelia Onu, Life Coach

Tel. 0745567743

cameliaonu76@gmail.com

 

 

Custom Design
x