alexandra-articole

RELATIILE DE CUPLU – COACHING SUPPORT GROUP BUCURESTI

Author:

27 ianuarie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente

 

un articol de Alexandra Weiss si foto Anca Tomoroga

 

Joi, 23 decembrie 2014, a avut loc un nou eveniment Coaching Support Group Bucuresti. Invitatul din aceasta luna a fost Andreas Fuhrmann, fost manager in cadrul Henkel KGaA.

Dupa o scurta introducere realizata de Alina Buzatu, presedinte Coaching Support Group Bucuresti, si Lorena Cioroianu, vice-presedinte Coaching Support Group Bucuresti, a luat cuvantul invitatul care, intr-o atmosfera extrem de relaxata, a reusit sa capteze atentia intregului auditoriu. Acest lucru a fost posibil datorita vastei experiente avuta in lucrul cu oamenii si usurintei cu care o impartaseste celorlalti.

Discursul a debutat cu o intrebare adresata participantilor: „Cu ce va asteptati sa plecati in urma acestei intalniri?”, iar raspunsurile nu s-au lasat asteptate, fiind diversificate si, in acelasi timp, destul de personale.

A urmat apoi o serie de aspecte dezvoltate de Andreas prin intermediul propriilor experiente traite de-a lungul timpului. Cele mai importante vizau respectul in relatie, onestitatea, dar si stabilirea rolului fiecaruia dintr-o relatie. De asemenea, un punct de plecare alaturi de un partener s-a dovedit a fi recunoasterea naturii interioare a fiecaruia, iar intrebarea care a adus cele mai multe implicari din partea publicului a fost  „Care sunt semafoarele peste care nu se trece intr-o relatie?”.

Un alt punct important al discutiei a fost reprezentat de un exercitiu util pentru a te cunoaste pe tine insuti si a stabili ce vrei cu adevarat de la viata. Acest lucru a constat in realizarea unei liste de calitati pe care le detii si unei alte liste a calitatilor pe care sa le detina partenerul.

In final, s-au dovedit cele mai importante sfaturile oferite de invitat precum:

„Cautati claritate, nu marketing in ceea ce priveste viitorul partener”

„Creati un cadru care sa va permita calitate ridicata in conversatiile pe care le aveti”

„Repozitionati o criza din cuplu intr-o noua oportunitate ”

In urma acestei intalniri cu Andreas Fuhrmann pot spune cu entuziasm ca am reusit sa descopar o noua viziune asupra relatiei de cuplu.

Astept cu mare interes urmatorul eveniment organizat de Coaching Support Group Bucuresti.

 

 

 

Custom Design
x