eu-cu-gratian-si-daniel

Coaching Support Group Bucuresti – o seara de inspiratie si pragmatism

Author:

4 ianuarie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente

 

un articol de Alexandra Weiss, foto Anca Tomoroga

 

La intalnirea Coaching Support Group din 19 decembrie 2013 cei doi invitati, Gratian Sonu si Daniel Zarnescu, au prezentat o formula de succes prin care poti utiliza internetul in folosul tau si al afacerii tale. 

 

Dupa o scurta introducere facuta de Alina Buzatu, presedintele Coaching Support Group Bucuresti, in care a fost prezentata si echipa care contribuie la realizarea acestor evenimente, a luat cuvantul Gratian Sonu, coach, trainer, public speaker si hipnoterapeut, care, prin discursul sau dezinvolt, a oferit  raspunsuri la doua intrebari esentiale:

“Cum sa utilizezi internetul in afacerea ta?”

“Cum sa faci bani din internet?

Astfel, a reusit sa transmita o mare parte din oportunitatile mediului online pe care le poti valorifica, punandu-le in evidenta prin exemple concrete ale oamenilor care au apelat la ajutorul sau.  

 

 

A urmat Daniel Zarnescu, autor, antreprenor si marketer, care a inceput prin a vorbi atat despre marketingul online in Romania, cat si despre cum iti poti construi o afacere si un stil de viata in jurul identitatii de coach.  

 

De asemenea, Daniel a evidentiat cateva concepte importante despre marketingul online, precum tipurile de marketing online si evenimentele care au stat la baza dezvoltarii acestuia (aparitia internetului, aparitia platformelor sociale). A continuat prin a prezenta cei mai importanti pasi in dezvoltarea unei afaceri online :

  • Domeniu si hosting
  • WordPress si grafica minimalista
  • Mita etica
  • Autoresponder
  • Continut de valoare ridicat

In final, a concretizat cea mai simpla schema pentru a fi prezent cu adevarat pe internet, printr-o paralela intre pagina personala si brandpage pe Facebook.

 

 

Ultima parte a evenimentului a venit cu numeroase resurse utile pentru solutionarea problemelor a trei dintre participanti, toate acestea desfasurandu-se in cadrul unui grup “master-mind”  coordonat de Lorena Cioroianu, vice presedinte Coaching Support Group Bucuresti.  

 

 

 

Top Coach a fost prezent la eveniment prin doi reprezentanti: Alexandru Frumosu si Alexandra Weiss.

Sustinem si recunoastem evenimentele organizate de Coaching Support Group Bucuresti ca avand o mare contributie la promovarea si profesionalizarea coachingului in Romania.  

 

Asteptam cu mare intreres urmatorul eveniment organizat de Coaching Support Group Bucuresti.  

 

 

Pentru detalii vizitati http://coachinginbucuresti.ro/

 

 

Custom Design
x