alexandra-articole

COACHING PENTRU CORP, MINTE SI SUFLET

Author:

21 ianuarie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente

 

un articol de Alexandra Weiss

 

Luni, 20 ianuarie 2014, am participat la conferinta online de coaching cu tema „Coaching pentru corp, minte si suflet” coordonata de Ramona Lacatus, fondatoarea scolii Wisdom Coaching si Master Coach, ceea ce a reprezentat un adevarat moment de inspiratie pentru mine.

Sesiunea a debutat cu intrebari ale participantilor legate de asteptarile, nelamuririle sau problemele pentru care cautau rezolvari si pe care sperau sa le gaseasca pana la finalul acestei conferinte.

Prima parte a constat in prezentarea unor informatii esentiale pentru o dezvoltare personala cat mai eficienta din toate punctele de vedere: corp, minte, suflet. Astfel, metodologii precum Power Coaching® with Mind-Kinetics® (PCMK) s-au dovedit a fi folositoare in descoperirea celor mai potrivite solutii pentru propria persoana. Acest lucru este posibil accesand atat partea stanga a creierului (logica), cat si partea dreapta a creierului (intuitia, creativitatea), cea din urma facand legatura cu subconstientul si supraconstientul mintii umane. De asemenea, coachingul pentru corp, minte si suflet, lucrand la nivel mental, ajuta la eliminarea tuturor gandurilor negative, ce pot imbolnavi corpul atat spiritual cat si fizic. Prin urmare, se poate constata ca dezvoltarea personala umana este un proces amplu, ce dureaza toata viata.

In a doua parte a sesiunii, toti participantii am avut ocazia sa parcurgem etapele unui important exercitiu de coaching, The Brain Walk. Prin intermediul acestei metode am reusit sa ne conectam cu subconstientul si supraconstientul pentru a rezolva o problema sau a obtine un obiectiv in viata noastra.

Toate acestea au facut ca, in urma celor 2 ore de sesiune de coaching, sa plec plina de optimism si cu mai multa incredere in mine.

Astept cu nerabdare urmatoarea conferinta online de coaching ce va avea loc pe data de 17 februarie 2014.

 

 

 

 

 

Custom Design
x