Ce este Power Coaching® cu Mind Kinetics®

Power Coaching® (coaching pentru putere) cu Mind-Kinetics® (Cinetica minţii) este o metoda avansata de coaching elaborata de Betska K-Burr, Accredited Master Coach (IIC&M), Co-President of Coaching and Leadership International Inc. (CLI)

Betska a conceput instrumente şi procese de neegalat, ce permit coach-ilor să-şi ajute clienţii în a determina rapid cauzele originare ce stau la baza incapacităţii lor de a fi productivi în anumite competenţe şi în plus, ele crează o schimbare fiziologică la nivelul creierului. Instrumentele Mind-Kinetics® precum The Brain Walk® (Călătoria mentală), deschid în mod automat centrii creativi de gândire ai clientului pentru a crea soluţiile de care are nevoie astfel încât să-şi atingă obiectivele.

Procesele folosite de Coaching and Leadership International Inc. vindecă în profunzime sufletele rănite şi produc rezultate rapide, eficiente. CLI este liderul mondial în formarea în coaching pentru minte, corp și suflet pentru că PCMK™ se bazează pe fizică cuantică.

“Fizica cuantică reprezintă studiul energiei vibraționale a tuturor elementelor și al modului în care acestea interacționează unele cu altele.” – Betska K-Burr

Coaching + Instrumentele Mind-Kinetics® + Mentoring = PCMK

COACHING: Power Coach® -ul, folosind instrumente specifice adresează întrebările potrivite, în ordinea cea mai bună pentru a-l ajuta pe client să exploreze motivele provocării sale sau a inabilităţii de a atinge obiectivul propus. Astfel, sunt explorate blocaje, emoţii, temeri, Legi Universale, valori ale umanităţii etc.

MIND-KINETICS: Ştiinţa Mind-Kinetics® (Cinetica minţii), prin intermediul instrumentelor, încurajează deschiderea receptorilor blocaţi de la nivelul creierului. În plus, la finalul fiecarei metodologii PCMK™ (dacă nu este configurat altfel), există un instrument Mind Kinetics® specific care completează procesul de eliberare a emoţiilor/temerilor ataşate respectivei provocări sau obiectiv. Celulele care se ocupă de procesul de gândire primesc apoi hrană (oxigen şi glucoză) şi pot începe să gîndească mai clar. Cu celulele care se ocupă de procesul de gândire astfel hrănite, clientul se află acum în starea emoţională şi intelectuală potrivită pentru a genera noi idei/soluţii (din centrii creativi superiori ai creierului) si de a accepta alte idei/soluţii de la ceilalţi şi, cel mai important, de a acţiona conform acestor idei.

MENTORING: În procesul Power Coaching®, este încorporată o etapă de planificare. Clientul având acum receptorii deschişi, Power coach-ul poate ieşi din rolul de coach şi poate intra în rolul de mentor. Power Coach-ul explorează astfel împreuna cu clientul diferite opţiuni, incluzând experienţe şi idei/instrumente dombandite de către el de-a lungul anilor. Clientul analizează toate opţiunile şi ia propriile decizii urmate de angajamentul de a duce la bun sfîrşit deciziile asumate.

 

Pentru a contacta un Power Coach click aici.

Pentru a urma un curs de formare in coaching folosind metoda Mind Kinetics®  click aici

 

Custom Design
x