Anda Luiza Stefan

Brand de profesionist sau efect de halou?

Author:

4 octombrie 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Coaching,Evenimente

 

Esti de ceva vreme intr-o companie unde avansezi pe scara ierarhica.
Inveti multe, atingi obiectivele setate, echipa pe care o construiesti este mai mereu performanta si ajungi in alte echipe de proiecte care transforma business-ul.
Esti din ce in mai bun si din ce in ce mai apreciat – ti se dau sarcini noi, solicitarile de rapoarte curg, curg si orele peste program, sedintele si prezentarile.
Verile parca trec din ce in ce mai greu, intre un week-end furat la munte, de aerisire si maxim 5 zile de vacanta pe la mare – iar inainte de Craciun si Paste tu si inca vreo cativa sunteti singurii care abia ajungeti la inchiderea super-market-ului sa luati ultimul cozonac, sau ajungeti direct la prietenii mai liberi, care au facut niste oua rosii in plus si pentru voi.
Mai trec asa vreo 4-5 ani si, habar nu ai cum, stress-ul si lipsa de timp devin principalele tale subiecte de discutie. Ca intr-o vale a plangerii vaicareala si lipsa de solutii fezabile pun stapanire pe bruma de ore ramase intre doua “opturi” productive.
Poate mergi din cand in cand la sala, poate te mai chinui cu o dieta, poate mai pui un pic de paie pe relatie sa o revigorezi… sau o carte de Osho si un film inspirational iti mai dau un zvac de motivatie.
Si poi vine marea criza – fie ca este ceva legat de sanatate, sau relatia se sfarseste, fie nu primesti promovarea sau marirea de salariu pentru care te zbati – incepi sa te intrebi: la ce bun toate astea?
Eu asa am ajuns sa apelez la ajutorul unui specialist – un coach – care a facut diferenta in drumul vietii mele.
Probabil ca ai trecut si tu prin asta si stii ce zic. Nu-i asa ca iti dai seama brusc ca ai alta menire in viata? Ca timpul petrecut in cubul de sticla, super-tehnologizat si plin de realizari, se duce destul de repede ca un fum? Si ca nu mai stii exact cine esti tu, omul adevarat? Ajungi sa stii dupa ce treci printr-un proces complex de reconstruire si redefinire personala.
Si asa ajungi sa iti doresti sa te reorientezi profesional. Sa daruiesti din tot ceea ce ai invatat. Sa contribui la vietile altora cu transformari care stii sigur ca vor spune alta poveste, una in care timpul are sens, sanatatea te ajuta sa fii prezent in viata ta si a celor pe care ii iubesti, iar banii, ei bine banii isi pierd din putere si castiga in valoare.
Ok, dar drumul nu se termina aici… ai ajuns sa termini o scoala de formare. Ai atata stiinta si dorinta cat iti trebuie sa pornesti la drum. Ai cativa clienti si ai simtit deja gustul succesului si al schimbarii lor. Iti stau marturie testimonialele si recomandarile. Ai impresia ca le poti face pe toate si totusi… ei bine, ceva nu merge.
Stii sigur ca lipseste ceva… dar nu iti dai seama ce…nu intelegi cum din ceea ce erai ca expertiza, ca realizari… sa nu reusesti sa convingi, sa atragi.
Pui totul pe seama crizei, a inflatiei de oferte asemanatoare cu a ta, a neintelegerii subiectului si a metodei pe care o abordezi… Poate chiar iti faci un site, un blog si incepi sa scrii, sa explici, sa arati.
Ei bine, daca toate astea persista – si poate inca nu ai facut saltul din viata sigura a corporatiei – e timpul sa te gandesti la cine esti cu adevarat!
E vremea sa intelegi ca, oricata performanta ai ca manager, coaching-ul sau consilierea sunt altceva. Si ca, desi simti ca poti rasturna lumea oricui cu ceea ce ai invatat, sunt tematici pe care nu le-ai aborda, sau chiar clienti cu care nu ai vrea sa lucrezi.
In plus, mesajul pe care il transmiti este prea general si, chiar daca prietenii te citesc si te “Like”, nu rezoneaza la nivel intim si profund cu tot ceea ce spui.
Chiar daca o fac cativa, nu iti asigura un flux continuu de clienti.

Pentru ca te adresezi tuturor, pentru ca nu o faci consistent, pentru ca nu iti stii unicitatea si nu te manifesti autentic.

Rezolvi usor toate acestea!
Defineste-te ca profesionist!

Creaza un brand care sa serveasca misiunii si valorilor tale!

Foloseste efectul de halou al performantei anterioare, dar nu te baza exclusiv pe acesta.

Vino sa treci prin laboratorul acestei creatii la cursul “Coach your Brand”.

Te asista doi coachi care au trecut cu succes de aceste praguri, si doi specialisti in branding care iti ofera expertiza lor.

Eu, alaturi de Silvana Budisteanu, Mihaela Radulescu – de la InnerOut Personal Branding – http://www.innerout.ro si Gabriel Frasineanu de la Krogen Creative Studios http://www.krogen.ro.

Grabeste-te si inscrie-te pana pe 9 octombrie – ai 4 mentori la dispozitia ta!

Inscrie-te ACUM AICI!

Investeste in tine altfel decat ai facut-o pana acum. Dincolo de diplome, afacerea ta se face cu clienti, cu succesul lor si cu o viata implinita.

Daca tu nu investesti in tine, pretuirea pe care clientii o acorda acestor servicii este identica.

Pretul cursului este in respect pentru investitia financiara pe care stim ca ai facut-o pana acum.

Inscrie-te AICI si vei avea pentru restul vietii tale:

• Reteta exacta si personalizata prin care sa iti creezi, mentii si actualizezi brand-ul, de cate ori va fi nevoie.
• Claritatea mesajului pe care il trasmiti.
• Valori si misiune congruente si aliniate cu omul care esti.
• Implinirea profesionala, personala si viata prospera pe care o meriti si o visezi.

https://docs.google.com/forms/d/1dv5tllX133kr0zvUT0_oazc9L0zLQ1fgvu9D4p5q05Y/viewform

be-yourself

Custom Design
x