alexandra-articole

BODY MIND AND SPIRIT FESTIVAL a XIII-a editie

Author:

20 februarie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Evenimente

 

un articol de Alexandra Weiss

 

Duminica, 16 februarie 2014 s-a incheiat cea de-a XIII-a editie a expozitiei Body Mind and Spirit Festival, la care a luat parte si Top Coach Romania in calitate de partener media. Asteptat in fiecare an cu mult interes, se pare ca Body Mind and Spirit Festival a devenit de-a lungul anilor cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.

Toate cele 3 zile ne-au oferit cu generozitate numeroase sesiuni de comunicare, demostratii, precum si workshop-uri pe diferite teme : clarviziunea, vindecarea reconectiva, managementul furiei, hipnoza si multe altele, iar promotiile si concursurile organizate de expozanti nu au incetat sa surpinda.

Programul unic si implicarea activa a participantilor m-au facut sa inteleg cat de importanta este dezvoltarea personala si gasirea unui echilibru intre corp, minte si suflet, iar totul se datoreaza unor specialisti, instructori, terapeuti bine pregatiti si cu o dorinta puternica de impartasire a cunostintelor cu cei din jur. Astfel, am reusit sa descopar noi echipamente si aparaturi pentru sanatate sau intretinere corporala, noi produse si remedii naturale si noi terapii ( fitoterapie, homeopatie).

Personal, cred ca acest eveniment este unul cu adevarat inspirational deoarece am reusit sa intru in contact cu numerosi profesionisti de la care am putut deprinde cele mai inovative procedee, abilitati si metode de cunoastere si dezvoltare personala.

Astept cu mare interes urmatoarea editie a evenimentului Body Mind and Spirit Festival.

 

 

Custom Design
x