irina-alionte_born2succed_mica

Au mai rămas două zile până la evenimentul Born2Succeed!

Author:

13 martie 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Evenimente

 

Weekend-ul acesta va avea loc conferința Born2Succeed, primul eveniment din România care îi reunește pe trei dintre cei mai importanți coachi dedicați dezvoltării personale și profesionale din Marea Britanie. Conferința își propune să creeze o comunitate a tinerilor de succes din România, care să îi inspire și să îi motiveze pe toți cei care vor să își depășească limitele.

 

Born2Succeed va avea loc la București, la hotelul Marshall Garden, și va fi susținut de Tosin Ogunnusi –- Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker internațional și business mentor și Justin Devonshire – Personal Success Coach și antreprenor.

 

Toți cei care se înscriu la eveniment până vineri, vor beneficia de oferta de primăvară: cumperi un bilet la conferința Born2Succeed și primești încă unul gratis! Mai mult, la această ofertă 1+1, se adaugă și prețurile speciale de primăvară.

 

Astfel, în loc de 520 RON pentru întreg weekendul Born2Succeed, un participant poate plăti numai:

•    300 de lei pentru biletul Basic – include participarea la conferința de 2 zile, pauzele de cafea și certificatul de participare

•    400 de lei pentru biletul Premium – include, în plus, participarea la workshop-ul exclusiv de board-breaking cu UK’S No. 1 Empowerment Coach.

Vino cu un prieten și aflați împreună cum să depășiți bariere, să transformați obstacolele în noi șanse și să vă antrenați mintea pentru succes!

Mai multe informații despre speakeri și eveniment, precum și formularul de înscriere, găsiți pe site-ul evenimentului www.born2succeed.ro, iar noutăți despre conferință găsiți pe www.facebook.com/Born2SucceedRomania și pe grupul nostru LinkedIn, Born2Succeed Club.

 

Despre speakeri

Tosin Ogunnusi este Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, care a învățat și ajutat mii de oameni din toată lumea să-și găsească forța interioară pentru a reuși să depășească și cele mai dificile momente din viață. Atelierele susținute de Tosin sunt menite să-i ajute pe participanți să-și înfrângă cele mai mari temeri prin acțiuni interactive, experiențiale, precum mersul pe sticlă, mersul pe jar sau boardbreaking. Astfel, alături de Tosin, participanții la Born2Succeed vor avea ocazia să-și depășească simbolic barierele din calea împlinirii viselor lor prin boardbreaking, spargerea unei plăci de lemn cu mâinile goale.

 

Ketan Makwana este directorul de operațiuni pentru Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizații de mentoring și finanțare din Marea Britanie, care a reușit să ofere finanțare de peste 8 miloane de euro pentru 1300 de start-up-uri dezvoltate de tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Totodată, a pus bazele Youth Enterprise Live,un proiect susținut de Primul Ministru David Cameron, în care tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani pot să-și expună opiniile cu privire la educație, condițiile de angajare și companii.

 

Un alt exemplu de succes prin perseverență este Justin Devonshire – Personal Success Coach și antreprenor, care, la puțin timp după ce a împlinit 20 de ani, s-a mutat în Cipru și a pus bazele propriului business. El a reușit ca în mai puțin de un an să creeze unul dintre cele de mai succes programe de fitness din țară, ajungând să vândă franciza proiectului și în Marea Britanie.

 

 

Custom Design
x